0
 • No products in the cart.

 • Persbericht

  Share via:

  CreintAdmin

  Expertise en passie in een eigentijdse look!

  Vanaf februari 2019 introduceert Creint, Metalworking Machines, state-of-the-art metaalbewerkingsmachines voor de professionele gebruiker in de industrie.

  Het nieuwe handelsmerk Creint is synoniem aan topkwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

  Creint heeft een uitgebreid assortiment met hoogwaardige bandslijpmachines, slijpmachines en accessoires. Deze machines zijn geschikt voor intensief gebruik in de zware industrie zoals scheepswerven, offshore, werkplaatsen, machinefabrieken en ateliers. Creint levert uitsluitend via de vakhandel. Producten van topkwaliteit die worden geproduceerd in Europa. Om deze kwaliteit te benadrukken hebben ze standaard een motorgarantie van 5 jaar.

  Drijvende krachten achter Creint zijn Marianne en Ron Creusen.

  Als voormalig producent in de branche van metaalbewerkingsmachines met meer dan 40 jaar ervaring, kennen zij deze markt als geen ander en weten wat er gevraagd en verwacht wordt. Ze vormen de deskundige en gedreven schakel tussen de fabriek in Denemarken enerzijds en de vakhandel anderzijds. Partners waarmee ze graag en nauw samenwerken.

  De producten van Creint zijn het krachtige antwoord op de toenemende vraag naar innovatieve en hoogwaardige machines. De service van Creint garandeert een deskundig advies, een betrouwbare dienstverlening met snelle levertijden, korte lijnen en bindende afspraken.

  © 2019 Creint.nl