0
 • No products in the cart.

 • Slijpmachines

  De Creint slijpmachines zijn geschikt voor het slijpen van staal of gelijkwaardige materialen. De machines zijn geschikt voor slijpen, afbramen, borstelen, ontroesten, en polijsten.

  De slijpmachines zijn voorzien van slijpschijven met een doorsnede van respectievelijk 150mm, 200mm en 300mm. Ze worden gekenmerkt door de ruime, oplopende vermogens die ruimschoots toereikend zijn voor slijp- en afbraamwerkzaamheden in de werkplaats, het atelier of in de industrie. De middel grove slijpschijf is voor het vóórbewerken en de fijne slijpschijf voor het nabewerken van het gereedschap.

  Bij de ontwikkeling van de slijpmachines is rekening gehouden met belangrijke uitgangspunten zoals: veiligheid, ergonomie en gebruiksgemak. Bij het maken van een keuze uit het programma is het belangrijk te letten op: het benodigd vermogen, de spanning 1~ of 3~ en niet te vergeten de slijpschijfdiameter. Bij droog slijpen wordt met hoge snelheid geslepen. Bij natslijpen met een lage snelheid. Een kwalitatief goede machine is goed gebalanceerd, heeft bewerkte klemplaten en -moeren en goed op de as passende slijpschijven. Alle machines hebben een schakelaar met nulspanningsbeveiliging, en sommige uitvoeringen zelfs een aparte noodstop. Een geluidsarme en trillingsarme machine werkt prettig en comfortabel. Creint geeft 5 jaar motorgarantie.

  Professional

  Met de professionele slijpmachines komt Creint tegemoet aan de toenemende vraag naar eersteklas gereedschap voor de professionele markt.

  Industrial

  Voor slijp- en afbraamwerkzaamheden in de industriële omgeving. De slijpmachines worden standaard zonder kolom geleverd. De machines zijn geschikt voor continu gebruik.
  Ontworpen met de nadruk op veiligheid, ergonomie en gebruiksgemak.

  Industrial w/ Belt

  Deze machine combineert vlakslijpen op de slijpband met conventioneel slijpen op de slijpschijf. De machines worden standaard zonder kolom geleverd.

  Industrial Heavy Duty

  Voor slijp- en afbraamwerkzaamheden in de industriële omgeving. De slijpmachines worden standaard zonder kolom geleverd. De machines zijn geschikt voor continu gebruik.
  De machines zijn voorzien van een krachtige 3-fasen motor, beschikken over een groot vermogen en hebben een zware gietijzeren behuizing.

  Share via:

  © 2019 Creint.nl